+VG was retained to complete a design and contract administration for design services for renovations and upgrades to the St. Lawrence College Brockville Campus Library.

Improvements included interior design, ceiling and lighting replacement and energy efficiency upgrades. The space was expanded and the layout reconfigured to a more efficient use of the library. The high ceiling space allowed for the creation of new clerestory windows which provide natural light.

The new design of the library divides spaces into quiet and collaborative group spaces, improves barrier free accessibility and front desk reception space. The modernized library creates an improved experience for the students of the college.

LOCATION

Brockville, Ontario

CLIENT

St. Lawrence College

COMPLETED

2018

SIZE

4,426 ft²

SERVICES

Renovation